Välkommen

Ξ juli 20th, 2008 | → | ∇ Uncategorized |

                                     
Välkommen till Wigh:s Nyhetscentral. På denna webbsida presenterar vi  vårt företag samt den personal som arbetar här.

Bilden ljuger.
Man säger att en bild inte ljuger men den här ovan gör det. En röd liten stuga med lummig skog runt om. Ja står man utanför så visst stämmer bilden men kliver man innanför dörren till företaget så är det nästan aldrig helt tyst. Men för den som jobbar natten och som går ut  och hämtar morgontidningen vid 3-tiden bytst ljudet ut när man lämnar arbetsrummet och stänger dörren en kort stund. Då hör man inte längre pipandet från alla radiomottagarna utan man kan höra Råbocken som skäller eller höra hur alla fåglarna i skogen börjar vakna till. Flygbilden är tagen för flera år sedan men för  ett par år sedan är skogen bakom stugan borta. Men annars är allt sig likt här ute på Wigh:s Nyhetscentral AB. Arbetsrummet är varken större eller mindre än för 20 år sedan. Men visst har det hänt en hel del på de 20 åren.
I Februari 2008 kunde jag konstatera att Aktiebolaget firade 20-årsjubileum. Men vem har tid att fira det då man sitter som spindeln i nätet och förser större delen av Svensk massmedia med färska “blåljusnyheter”.

Under länken “Vad gör vi” kan du se vilka tjänster som Wigh:s Nyhetscentral AB sysslar med idag och där vi även berättar lite kort om vår verksamhet genom åren som gått.
Tycker du det saknas något får du gärna kontakta Ulf Wigh så ska vi se om vi inte kan uppdatera sidan ytterligare.
Samliga bilder där personal är med är klickbara för större storlek.

                                                   Ulf Wigh / Wigh:s Nyhetscentral AB

 

Comments are closed.

Tyvärr, kommentarformuläret är för närvarande avstängt.

Om Wighsnews

  Samtliga sidor som tillhör Wigh:s Nyhetscentral AB
  sköts av Ulf Wigh

   

 

  Cassandra


  Solitude
  Solitude
  Solitude