Att bli kund

Ξ mars 30th, 2008 | → | ∇ 03: Bli kund |

Att vara kund hos Wigh:s Nyhetscentral är en trygghet för media att inte gå miste om viktiga nyheter.
Wigh:s Nyhetscentral är bemannad dygnet runt. Förutom att vi bevakar vad som händer och sker via våra mottagare så ringer vi runt till SOS-centraler, Polis, Sjöräddning m.fl ett antal gånger per dygn.
När redaktionen är bemannad så kontaktar vi alltid kunden per telefon eller i andra hand mail. När redaktionen inte är bemannad så skickar vi ett mail om inte händelsen är av sådan karaktär att man behöver ha ut en fotograf eller väcka en journalist för då gör vi givetvis detta om kunden har lämnat dessa uppgifter.

Vi uppdaterar även vissa kunders webbsidor med “Senaste Nytt” nyheter. Där kan ni få såväl lokala nyheter som stora händelser i Sverige snabbt på er webbsida.

Har du frågor om vår nyhetstjänst är du välkommen att ringa Ulf Wigh på telefon 011 343522 dagtid. Är det bråttom så kan jag även nås på mobiltelefon 0705 604533

Inga bindande avtal.
Du behöver heller inte vara orolig för att binda upp dig med några långvariga avtal när du är kund hos Wigh:s Nyhetscentral. Arvodet betalas förskottsvis varje månad. Skulle du mot all förmodan inte vara nöjd efter en månad är det bara att säga till så avslutas tjänsten omgående. Varje månadsslut får du även en lista på vilka nyheter som vi har levererat till er redaktion. Först med de flesta nyheterna.

 

Comments are closed.

Tyvärr, kommentarformuläret är för närvarande avstängt.

Om Wighsnews

  Samtliga sidor som tillhör Wigh:s Nyhetscentral AB
  sköts av Ulf Wigh

   

 

  Cassandra


  Solitude
  Solitude
  Solitude