Uffe

Ξ juni 29th, 2008 | → Comments Off | ∇ 02: Personalen |

Jag heter Ulf Wigh och driver företaget Wigh:s Nyhetscentral AB som för övrigt fyllde 20 år i Februari 2008. Redan som 14-åring vaknade mitt intresse för nyheter då jag sålde min första nyhet och även min första bild.  Att veta vad som hände när det hände gjorde att mina avgångsbetyg inte såg så bra ut då mina intressen hade blivit helt annat än handelslinjen på skolan.

Genom åren växte intresset och jag började att fotografera till lokalmedia och ibland även till de stora kvällstidningarna. Genom åren har jag levererat åtskilliga dramatiska nyhetsbilder och filmer till media och hur många nyhetstips det har blivit genom alla åren går nog inte att räkna. När jag i början av 1980-talet flyttade ut på landet var min karriär som nyhetsfotograf delvis över då jag bosatte mig utanför city. Det var då idën kläcktes om att bygga upp en nyhetscentral som försåg media över hela Sverige med snabba nyheter. En satsning som visade sig var rätt.
Du kan kontakta mig på telefon 0705 604533 där jag finns anträffbar dygnet runt eller också så kan du mail mig på Uffe Wigh

 

Teija

Ξ juni 25th, 2008 | → Comments Off | ∇ 02: Personalen |

Teija har arbetat på företaget i drygt 12 år. Hon kan inte tänka sig att arbeta nattpass då hon garanterat skulle somna säger hon. 

Trots att företaget ligger 1,5 mil  från hennes bostad i Navestad så tar sig Teija fram med sin moped i vilket väder som helst.
Jag trivs med jobbet men som alla jobb blir man väl trött på det mellan varven. På det här jobbet måste man vara stresstålig.  Kan man inte geografi innan man börjar här så efter några år kan man de flesta små orter oavsett var i Sverige de ligger.

Behöver du kontakta mig så når man mig lättast på  mail.  Teija
Privata samtal på arbetstid är förbjudet

 

Om Wighsnews

  Samtliga sidor som tillhör Wigh:s Nyhetscentral AB
  sköts av Ulf Wigh

   

 

  Cassandra


  Solitude
  Solitude
  Solitude